X

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Maak binnen twee minuten een account aan.

Klant worden
Loader
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending
Ruim 25 jaar ervaring
Eerlijk advies & zekerheid
Eigen technische dienst
Winkelwagen

Product toegevoegd aan uw bestellijst.

Bestelling afronden

Bandschuurmachines

Aan het zoeken naar een bandschuurmachine? Gevonden! En wel in ons uitgebreide aanbod. Bandschuurmachines zijn geschikt om houten vloeren optimaal te schuren. Wij bieden parketschuurmachines van de hoogste kwaliteit, geschikt voor professioneel gebruik waar u op kunt vertrouwen. Met deze parketschuurmachines van de merken als Frank, Pallmann en Bona verloopt het schuren eenvoudig en effectief. Daar wordt je als vakman toch blij van?

Bandschuurmachines kunnen tevens worden aangesloten aan stofzuigerslangen of stofzakken van onder andere het DUOLINE merk. Door de hoogwaardige kwaliteit, zal het opgezogen schuurstof direct in de stofzuiger of zak verdwijnen. Daarnaast kunnen wij voor de Frank Cobra en Lagler Hummel de DUOLINE transportkar leveren. Hierdoor is de bandschuurmachine makkelijk te transporteren en verlengt het de levensduur van de wielen en schuurwals. Ben je op zoek naar een occasion bandschuurder? Neem dan contact op met één van onze adviseurs voor ons actuele aanbod.
Sorteer op:
Toon per pagina

Wanneer gebruik je een bandschuurmachine

Een bandschuurmachine wordt gebruikt om grote oppervlakken te schuren. Ideaal wanneer er veel schuurwerk op je zit te wachten. Een banschuurmachine is geschikt om houten vloeren te schuren. Voor het schuren van hoeken en kanten is de bandschuurmachine helaas niet geschikt. Hiervoor dien je een kanteschuurder te gebruiken. Ook kantenschuurders zijn eenvoudig te bestellen in onze webwinkel.

Waar moet je op letten?

Met een bandschuurder kan je snel effectief schuren, maar moet je goed opletten dat je niet te veel hout weg schuurt. Als je nooit eerder een bandschuurmachine hebt gewerkt, is het verstandig om het eerst uit te proberen met hout dat je nergens voor gaat gebruiken. Voordat je het weet schuur je namelijk een stuk hout eraf. Laat je vooral niet afleiden wanneer je gebruik maakt van de bandschuurmachine. Mocht er toch wat gebeuren, zet de bandschuurmachine dan meteen uit. Zo voorkom je een hoop ellende. Veiligheid gaat voor, dus gebruik altijd goede gehoorbescherming en een veiligheidsbril. Deze kun je vinden in ons assortiment.

Voordelen van een bandschuurmachine

De grootste voorbeeld van een bandschuurder is dat je in een korte tijd veel materiaal kan wegschuren. Echter is dit ook een nadeel als je niet goed oplet. Wanneer je te lang dezelfde plek schuur merk je al heel snel dat je deuken schuurt. Maar in de handen van een professional biedt het heel veel voordeel.

- Ideaal voor grote en grove oppervlakken
- Hoog schuursnelheid
- Stofafzuiging afhankelijk van het type
- Hoog schuurvermogen

Wat onze klanten zeggen

Wij merken duidelijk dat de FRANK Cobra Classic en de PALLMANN Cobra geliefd is bij de meeste parketteurs. De Frank Cobra beschikt over een maximaal schuurbandbreedte en dus het vermogen om meer oppervlakken te schuren. Daarnaast heeft het een stillere motor dankzij een nieuwe generatie aandrijfwielen. De Pallmann is combineert de bewezen Frank en Wolff technologie met technische en visuele aspecten. De schuurband van de Pallman is eenvoudig en snel te vervangen en makkelijk in te stellen.

Service & contact

Nog geen klant?

Maak binnen 2 minuten een gratis account aan.
Nog geen klant? Maak een account aan.  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

       +31 (0) 16 4242 1 70
Copyright (c) 2019 Renotec Duo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring