X

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Maak binnen twee minuten een account aan.

Klant worden
Loader
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending
Ruim 25 jaar ervaring
Eerlijk advies & zekerheid
Eigen technische dienst
Winkelwagen

Product toegevoegd aan uw bestellijst.

Bestelling afronden

Van onnodige kosten krijgt u het heen en weer.

Daarom hebben wij de Travel service.

Een technisch mankement aan uw machine kan het werk vertragen of zelfs stil leggen. U heeft geen tijd er achter aan te gaan, laat staan dat u, uw machine ook nog eens een keer moet opsturen of zelf ergens ter reparatie moet aanbieden.  Wij zijn van mening dat u de tijd  beter kunt besteden. Met één telefoontje naar onze Travel Service is alles geregeld. Als de machines op een deugdelijke manier verpakt worden door middel van een gesloten doos of een pallet, halen wij de machine(s) op en brengen wij uw machine(s) terug naar uw locatie naar keuze. Onze vakkundige Technische Dienst repareert uw machine(s). Onze Travel Service komt desgewenst ook op uw werkadressen. De Travel Service geldt ook als u de machine(s) niet bij ons heeft aangekocht.


Uniek in Nederland en België

Binnen onze branche is de Travel Service uniek. U betaalt de kosten voor de reparatie en de keuring. Dit geldt ook als u, uw machine bij ons aanbiedt voor preventief onderhoud en keuring. De Travel Service komt voort uit ons klantgericht handelen en denken. U staat centraal.

Preventief onderhoud

Onderhoud wordt wel eens vergeten. Altijd onbewust want u heeft het druk waardoor u misschien even niet stilstaat bij de staat waarin onderdelen van uw machine kunnen verkeren. Wij hechten veel belang aan de kwaliteit en de levensduur van de machines die we leveren. Het houdt u in bedrijf. We kunnen het niet nalaten u hierover te informeren: ook voor preventief onderhoud aan uw machines kunt u gebruik maken van de Travel Service.

Klik hier voor onze Technische Dienst in de praktijk ...

Keuringen

Certificering zegt iets over de kwaliteit van een bedrijf, de kwaliteit en de technische toestand van machines waarmee gewerkt wordt. Als klant weet je dat je goed zit. In veel gevallen zijn bepaalde certificaten, vooral voor machines, verplicht. Naast de verplichting vindt u het misschien zelf wel een must.
Onze Technische Dienst beschikt over gecertificeerde medewerkers die de machines volgens de normen mogen keuren. Ook in dit geval is één telefoontje voldoende om alles te regelen. De Travel Service haalt en brengt uw machine(s) en tussendoor keuren onze keurmeesters volgens de NEN en VCA normen.

De Travel Service

  • Halen en brengen, waar ook in Nederland of België.
  • Wij zijn een gecertificeerd keuringsstation (NEN-keuringen).
  • Wij repareren en keuren volgens VCA, snel en vakkundig.
  • Wij verstrekken alle informatie, die nodig is bij calamiteiten.
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.
  • Wij voeren ook preventief onderhoud uit.
  • Prijsopgave voor reparatie en keuringen altijd vooraf.

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw machine.

Service & contact

Nog geen klant?

Maak binnen 2 minuten een gratis account aan.
Nog geen klant? Maak een account aan.  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

       +31 (0) 16 4242 1 70
Copyright (c) 2019 Renotec Duo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring