• Vandaag voor 16:00 uur besteld = morgen op (werk)adres
  • Eerlijk advies & zekerheid
  • Eigen technische dients
  • Gratis verzending*
Winkelwagen

Product toegevoegd aan uw bestellijst.

Bestelling afronden

Vochtmeters

Wilt u een vochtmeter kopen? Bekijk ons assortiment voor een grote diversiteit aan professionele vochtmeters. Door lekkage, optrekkend vocht of andere oorzaken, kan een vloer te vochtig worden. Vocht kan een vervelend gegeven zijn, wanneer je als professional graag aan de slag wilt met het herstellen of opbouwen van een vloer. Toch wil je altijd met een gerust hart jou vakwerk kunnen uitvoeren. Met een goede vochtmeter kun je op een nauwkeurige manier vochtgehaltes meten in diverse materialen. Daarom is een vooraf goed uitgevoerde vochtmeting door een professional als jij, uiterst belangrijk voor ieder eindresultaat.

Professionele vochtdetectiemeters bieden wij aan in verschillende meet methodieken; CCM/Carbide meters, vochtindicatie meters. Vochtindicatie meters kunnen wij leveren in twee vormen. Met rammechanisme of meetoppervlak direct op de meter. Wij leveren vochtmeters van betrouwbare merken zoals: Brookhuis, Caisson en Gann. In ons assortiment vind je vochtmeters voor hout, beton en anhydriet. Omdat een goed advies erg belangrijk is in het bepalen van de juiste keuze vochtmeter, raden wij aan bij twijfel zeker contact op te nemen met één van onze adviseurs.

Wat doet een vochtmeter?

Je bent dus op zoek naar een vochtmeter. Verstandige keuze! Een vochtmeter oftewel vochtdetectiemeter is een apparaat dat vocht kan meten in diverse materialen. In onze branche gebruiken we dit vaak om hout –en of bouwmaterialen te kunnen meten. Er zijn meerdere methoden om het vochtpercentage te meten. Een bolmeting, een sensormeting of een CCM-meting: Een vochtmeter is al jaren onmisbaar voor een profesisonal zoals jij!

Voordelen van een vochtdetectiemeter

Met een vochtmeter kun je snel en eenvoudig het vocht in hout meten voordat je vloeren gaat vervaardigen. Een essentieel instrument dus! De voordelen van een vochtmeter zijn:

- Te gebruiken bij waterschade
- Snel en efficiënt meten of een vloer ‘droog genoeg’ is
- Vocht in kamer meten
- Met CCM-meetmethode voor cement dekvloeren

Conclusie

RENOTEC DUO is al jarenlang een specialist als het gaat om vochtmeters. Een vochtmeter is essentieel voor iedere vakman. Of je nu lekkages wilt lokaliseren, het vocht in hout of bouwmaterialen wilt meten, een goede vochtmeter maakt dit mogelijk. In ons assortiment vind je verschillende soorten vochtmeters. We bieden ook carbide meters en vochtmeters met (ram)electroden voor nauwkeurige en vooral ongecompliceerde vochtmetingen van diverse houtsoorten en bouwmaterialen. Wil je een goed aanvullend advies bij de keuze voor een vochtmeter? Contacteer onze adviseurs vrijblijvend!