• Vandaag voor 16:00 uur besteld = morgen op (werk)adres
  • Eerlijk advies & zekerheid
  • Eigen technische dienst
  • Gratis verzending*
Winkelwagen

Product toegevoegd aan uw bestellijst.

Bestelling afronden

Industriële Stofzuigers

Industriële stofzuigers zijn onmisbaar voor een vakman. Naast grondige en efficiënte reiniging, is het stof arm kunnen werken met machines de norm geworden. Een professionele stofzuiger biedt hiermee op de korte- en lange termijn legio voordelen. Industriële stofzuigers zijn gebruiksvriendelijk, tijdbesparend en kostteneffectief, waardoor ze voor diverse taken eenvoudig te gebruiken zijn. Door hun rendabiliteit worden professionele stofzuigers gebruikt door veel specialisten in diverse branches. In ons assortiment bieden wij stofzuigers aan van NUMATIC, FESTOOL, BONA, WOLFF en STARMIX. Deze industriële stofzuigers vergen relatief weinig onderhoud en zijn gedurende hun levensduur geschikt voor de meest uiteenlopende klussen om stofvrij te kunnen werken. Bestel eenvoudig en snel via onze webwinkel.

Wil je direct besparen op maandelijks terugkerende kosten? Bestel dan onze DUOLINE stofzuigerzakken. Deze zijn geschikt voor bijna elk type stofzuiger in ons assortiment. Hiermee ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit stofzuigerzakken tegen de scherpste prijs.
Sorteer op:
Toon per pagina

Wanneer gebruik je een industriële stofzuiger?

Het antwoord is heel simpel! Een industriële stofzuiger wordt ingezet door professionele vakmensen. Als je gaat klussen, maak je natuurlijk ook troep. Dankzij de zuigkracht van een professionele stofzuiger, verloopt de handeling een stuk sneller. Deze type stofzuiger is uiterst geschikt voor het zuigen van grof materiaal. Daarnaast kun je een industriële stofzuiger ook aansluiten aan een schuurmachine of een zaagmachine. Het zuigen van stof, zaagsel, steen en cementstof verloopt met behulp van een professionele stofzuiger effectiever en efficiënter.

Waarmee moet je rekening houden?

Een industriële stofzuiger koop je niet zomaar. Als vakman moet je rekening houden met enkele kenmerken. De stofklasse is een belangrijk punt voor de professional. Het apparaat kan worden gecertificeerd voor verschillende klassen. Met klassen wordt de zuigkracht van een stofzuiger bedoeld. Het apparaat kan gecertificeerd worden voor H (hoge zuigkracht, M (middelhoge zuigkracht) en L (Lage zuigkracht). Dit is afhankelijk van het soort afval je gaat opzuigen. Kies voor de hoogste zuigkracht indien het gaat om grof materiaal. Wij raden dan ook zeker een Numatic stofzuiger aan. Kies voor een kleiner apparaat als je in een kleine ruimte werkt. Zo heb je genoeg ruimte om te werken. Een ander punt waarmee je dient rekening mee te houden is de inhoud. Werk je in een grote ruimte of heb je meer capaciteit nodig voor je zaagtafel? Overweeg dan om een machine te nemen met meer capaciteit.

Voordelen van Industriële stofzuigers

Hoewel een industriële stofzuiger op het eerste gezicht een dure aankoop lijkt, hoeft dat toch niet zo te zijn. Vaak hebben ze een langere levensduur en zijn de voordelen die het biedt onbetaalbaar. Een industriële stofzuiger heet ten op zichte van een normale stofzuiger veel meer voordelen. Wij hebben de voordelen op een rij gezet

- Geschikt voor grof materiaal
- Uitstekende zuigkracht
- 'Hufter-proof' (kan prima tegen een stootje)
- Eenvoudig te transporteren
- Een schonere werkruimte
- Aansluiting op gereedschap zoals zaagtafelof eenschijfsmachine

Klanten feedback

Op het moment wordt er veel gevraagd naar Numatic en Festool stofzuigers. Festool is zeer populair dankzij innovatie en betrouwbaarheid. Toch op zoek naar een alternatief met extreme zuigkracht? Dan is de Numatic wat je zoekt. We raden je ook aan om Duoline stofzuigerzakkenaan te sluiten op je stofzuiger. Ze bespaar je ook nog eens op terugkerende kosten.

Conclusie

Renotec Duo voorziet je alleen van professionele stofzuigers van hoogwaardige kwaliteit van betrouwbare merken. Een kwaliteit waar wij niet alleen achter staan, maar waar je als vakman ook écht blij van wordt! Heb je de juiste stofzuiger gevonden? Bestel dan snel en veilig via onze webwinkel. Heb je nog vragen of wil je meer worden geïnformeerd? Dan verwijzen je graag door naar onze contactpagina.