• Vandaag voor 16:00 uur besteld = morgen op (werk)adres
  • Eerlijk advies & zekerheid
  • Eigen technische dienst
  • Gratis verzending*
Winkelwagen

Product toegevoegd aan uw bestellijst.

Bestelling afronden

OLIEFRIS startset Naturel Verpakt per 6 sets

OLIEFRIS
OLIEFRIS startset Naturel
Verpakt per 6 sets
OLIEFRIS
OLIEFRIS startset Naturel Verpakt per 6 sets
Artikel nummer:   19.00.001

U bent momenteel niet ingelogd. Om prijs en voorraad informatie te zien moet u ingelogd zijn.

Login

Nog geen klant van Renotec Duo? Registreer u hier als klant en bestel direct!

Registreren

Oliefris startset naturel
hét universele onderhoudsproduct voor uw geoliede houten / parketvloer! Oliefris startset naturel in showdoos verpakt per 6 sets.

Met deze handige startset kunt u direct van start met het onderhoud van uw vloer. Deze Oliefris startset bestaat uit één flacon Oliefris naturel onderhoudsolie, één flacon Combireiniger voor in het dweilwater, één verstuiver om de Oliefris onderhoudsolie te vernevelen en één droogwrijfdoek om de onderhoudsolie op uw vloer droog te wrijven. Na het vernevelen altijd verdelen met de beige piccopad en piccopadhouder (los leverbaar) om de Oliefris naturel goed in contact te brengen met het houtoppervlak. Ons advies is een Oliefris startset samen met de Oliefris Briljantset te combineren, hierdoor heeft u alles in huis om uw vloer te onderhouden.

Eigenschappen Startset Naturel
Universeel onderhoudsproduct voor alle olie / hardwax vloeren, UV vloeren en verouderde vloeren. Toepasbaar op vloeren welke niet kaal gelopen zijn. Oliefris zorgt ervoor dat uw vloer vochtbestendig is en bij vervuiling eenvoudig en optimaal te reinigen is met combireiniger.


Klik hier voor de handleiding Oliefris