X

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Maak binnen twee minuten een account aan.

Klant worden
Loader
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending
Ruim 25 jaar ervaring
Eerlijk advies & zekerheid
Eigen technische dienst
Winkelwagen

Product toegevoegd aan uw bestellijst.

Bestelling afronden

 

Wij vieren 25 jaar passie voor hout, ambacht en techniek!

Even kort terug blikken; RENOTEC DUO is ontstaan door passie voor hout en heeft een groot hart voor ambacht en techniek. De naam bevestigd dit ook, “RENO” wat staat voor het renoveren van hout / parket. “TEC” staat voor techniek als in bewerkingen, applicaties, machines en kennis. Je zou je afvragen waar het aanhangsel “DUO” dan voor staat? Dat staat precies voor hetgeen wat wij bescheiden willen vieren, namelijk alle duurzame relaties welke tot stand zijn gekomen de afgelopen 25 jaar. Het DUO vormen met jou in een (zakelijke)relatie!

Het vertrouwen van de parketteur en overige ambassadeurs in onze branche maakt het al jaren mogelijk om vooruitstrevend te kunnen ondernemen. Naast diverse merken welke wij vertegenwoordigen zijn er de afgelopen jaren ook talloze producten, toepassingen en innovaties ontwikkeld voor de parketteur welke je terug vindt onder het merk DUOLINE ® en OLIEFRIS ® . Hier kunnen wij alleen maar heel erg trots op zijn!

   

daarom vinden wij het tijd om te verfrissen..

Het oog wilt ook wat, daarom hebben wij besloten het oude en vertrouw- de logo eens op te frissen! Wat rood is moet rood blijven, want naam en herkenbaarheid vinden we belangrijk. Vanuit onze jarenlange passie voor ambacht & kwaliteit zorgen wij ervoor dat de professional niet meer om ons heen kan als het gaat om vloerbewerking; het delen van kennis met gebruik van onze eigen producten was, is en blijft de connectie naar perfectie. Met deze missie zullen we na 25 jaar nog meer gaan delen met onze relaties, in kennis, mogelijkheden en toepassingen. Want ons hart blijft van hout!

 

Door de jaren heen hebben onze missie, (product)kennis en mogelijkheden in toepassingen ons verder gebracht dan alleen de vloerenwereld. Zo maken wij regelmatig uitstapjes naar bijvoorbeeld de scheepsbouw en beton-verwerking en –toepassingen. Updates delen wij op onze social media kanalen welke je kunt volgen en natuurlijk op de website, “We keep you posted”!

 

RENOTEC DUO maandelijkse acties!

RENOTEC DUO zal dit jubileumjaar starten met maandelijkse acties.
SPETTERENDE CARNAVALSACTIE
Profiteer nu!
Klik hieronder voor de actie

Deze actie loopt t/m 15 maart 2019 of zo lang de voorraad strekt. Klik hier voor de actie.


6 DAGEN PER WEEK OP IEDER
(WERK)ADRES GELEVERD

Service & contact

Nog geen klant?

Maak binnen 2 minuten een gratis account aan.
Nog geen klant? Maak een account aan.  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

       +31 (0) 16 4242 1 70
Copyright (c) 2019 Renotec Duo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring