• Vandaag voor 16:00 uur besteld = morgen op (werk)adres
  • Eerlijk advies & zekerheid
  • Eigen technische dienst
  • Gratis verzending*
Winkelwagen

Product toegevoegd aan uw bestellijst.

Bestelling afronden

WINIX AW600 luchtbevochtiger/wasser

RENOTEC DUO
WINIX AW600 luchtbevochtiger/wasser
WINIX AW600 luchtbevochtiger/wasser
RENOTEC DUO
WINIX AW600 luchtbevochtiger/wasser
Artikel nummer:   26.12.002

U bent momenteel niet ingelogd. Om prijs en voorraad informatie te zien moet u ingelogd zijn.

Login

Nog geen klant van Renotec Duo? Registreer u hier als klant en bestel direct!

Registreren

WINIX AW600 luchtbevochtiger
Luchtbevochtiging en luchtzuivering in één met de Winix luchtbevochtiger AW600. Dankzij de combinatie van luchtfiltratie, luchtwassing en plasma luchtreiniging is de Winix AW600 luchtwasser een effectief toestel om het klimaat in huis op een gezond niveau te brengen en te houden.

De Winix luchtbevochtiger werkt met een combinatie van luchtzuivering door middel van filtratie en luchtwassing. Deze combinatie maakt de AW600 een hygienisch en effectief toestel dat met de effectiviteit van een HEPA luchtreiniger de lucht reinigt en bevochtigt zonder kalkneerslag in de ruimte. De Winix luchtbevochtiger is stil, gebruiksvriendelijk, effectief en heeft een modern design.

Dankzij het HEPA- en koolstoffilter wordt de lucht gezuiverd van (fijn)stof, allergenen, pollen, ziektekiemen en virussen, hierdoor blijft de binnenzijde van de Winix luchtbevochtiger schoon en bespaart u veel schoonmaakwerk. Uiteraard is het verstandig om de binnenzijde regelmatig te reinigen, dit kan eenvoudig doordat de onderdelen vaatwasser bestendig zijn.

Het bevochtiging rad in de Winix AW600 bestaat uit bevochtigingsschijven van een antibacteriële Cleancel kunststof welke een oppervlaktebehandeling heeft gekregen, waardoor deze meer water uit de tank kunnen absorberen en daardoor meer water kunnen verdampen.

De Winix AW600 luchtbevochtiger heeft drie werkingsstanden die in de automatische functie gekozen worden aan de hand van de gemeten luchtvochtigheid, hierdoor werkt deze luchtbevochtiger zo stil en effectief mogelijk, tevens beschikt de Winix over een extra stille nachtstand.


Technische specificaties Winix Plasmawave luchtbevochtiger
- Ruimtes tot ± 65m²/160m³
- Bevochtigingscapaciteit tot ca. 400ml/uur
- Watertank 7 liter
- Hygrostaat
- 3 ventilatorsnelheden
- Geluidsniveau 20/26/30/44 dB
- Stroomverbruik maximaal 17 watt
- Afmeting: 44,9 x 34 x 34 cm. (H x B x D)
- Gewicht: 7 kg.