X

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Nog geen klant?

Maak binnen twee minuten een account aan.

Klant worden
Loader
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Gratis verzending
Ruim 25 jaar ervaring
Eerlijk advies & zekerheid
Eigen technische dienst
Winkelwagen

Product toegevoegd aan uw bestellijst.

Bestelling afronden

Renotec duo® sponsort cliniclowns

CliniClowns Nederland biedt afleiding en plezier aan zoveel mogelijk kinderen die het moeilijk hebben door ziekte of handicap.
De CliniClowns laten de kinderen weer even baas zijn over hun eigen situatie, laten ze gewoon weer even kind zijn. Ineens hoeft er niets en kan het alle kanten op, afhankelijk van wat het kind wil en kan. Op dit moment spelen bijna 60 CliniClowns in ruim 110 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland.

Lees meer ...

Renotec duo® sponsort Villa Pardoes

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel dat alleen toegankelijk is voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun familie kunnen zij hier gratis een week verblijven. Inrichting Villa Pardoes is één grote villa in de vorm van een slakkenhuis. In alle woningen is plaats voor 6 personen. Bovendien is er veel ruimte voor gezamenlijk verblijf: speelgangen van zeven meter breed en speel- en zitruimtes voor kinderen en ouders.

Lees meer ...

Renotec duo® sponsort kika

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma  Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC - Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.

Lees meer ...

Service & contact

Nog geen klant?

Maak binnen 2 minuten een gratis account aan.
Nog geen klant? Maak een account aan.  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

       +31 (0) 16 4242 1 70
Copyright (c) 2019 Renotec Duo | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring