Festool Bluetooth Afstandsbediening CT-F I/M-Set

Artikelnummer
23.06.002

U bent momenteel niet ingelogd. Om prijs en voorraad informatie te zien moet u ingelogd zijn.

Login

Nog geen klant van Renotec Duo? Registreer u hier als klant en bestel direct!

Registreren

Festool Leveringsomvang CT-F I/M-Set NIEUW

Festool stofafzuiger-afstandbediening CT-F I ontvangstmodule (voor CTL/M 26, 36, 48).
- Reikwijdte 10 meter.

Dankzij de combinatie van Bluetooth module op de CLEANTEC mobiele stofzuiger en afstandbediening op de zuigslang hoeft u niet op en neer te lopen naar de stofzuiger: afzuiging eenvoudig direct op de slang met de afstandbediening starten. Ideaal voor korte schoonmaakwerkzaamheden tussendoor - gewoon omschakelen in de reinigingsmodus, ook wanneer de mobiele stofzuiger zich in de AUTO-modus bevindt. Maar de Bluetooth module op de mobiele stofzuiger communiceert niet alleen met de nieuwe afstandbediening – maar ook met de Festool Bluetooth accupacks. Zij zorgen ervoor dat de mobiele stofzuiger ook bij het inschakelen van accugereedschap automatisch start. Zo profiteert u nu ook bij het werken met Festool accuproducten van het Festool stofvrij-systeem.

- Mobiele stofzuiger met afstandbediening direct bij de afzuigslang starten.
- Ideaal voor reinigingswerkzaamheden tussendoor - zonder dat de mobiele stofzuiger van de modus AUTO op MAN moet worden omgezet..
- Bluetooth module communiceert ook met de Festool Bluetooth accupacks - zo start de mobiele stofzuiger ook automatisch bij het inschakelen van het accugereedschap aanvulset voor CT 26, 36, 48 module voor de inbouw in de vrije moduleschacht.
- Remote control via afstandbediening (in set inbegrepen) of via accugereedschap (in combinatie met Bluetooth accupack) maakt het mogelijk dat de mobiele stofzuiger automatisch start bij het inschakelen van het accugereedschap (uitgaande van een compatibel Bluetooth accupack).
- De afstandbediening maakt het mogelijk direct vanaf de afzuigslang de mobiele stofzuiger te starten (eenvoudig omschakelen naar de reinigingsmodus ook bij de AUTO-stand van de mobiele stofzuiger).


Toebehoren